top of page

Sat, 21 Mar

|

Trefpunt Heide

wek je stemkracht - Heide

Kom spelenderwijs in verbinding met jezelf door deze krachtige combinatie van Verbindende Communicatie en Stemverbinding.

Registration is Closed
See other events
wek je stemkracht - Heide
wek je stemkracht - Heide

Time & Location

21 Mar 2020, 09:30 – 16:30

Trefpunt Heide, Statielei 9, 2920 Kalmthout, Belgium

About The Event

Please note: This workshop will be facilitated in Dutch. No translation will be available.

Vind jij het moeilijk om volledig vanuit jouw kracht te communiceren? Wil jij echt gehoord worden? Verlang jij naar diep contact met jezelf en anderen? 

We gaan samen op ontdekkingsreis en geven jou hulpmiddelen mee om bewust te worden van je eigen krachten zodat je jezelf tot steun kunt zijn. Leer jezelf helder en vanuit je hart uit te drukken, en te luisteren naar een ander vanuit een open niet-oordelende houding. Kom in een ontspannen veilige omgeving spelenderwijs je stem herontdekken! -

Cathy Van Houcke, drijvende kracht en bezielster achter Stemverbinding is zangeres en zang- en bewustzijnscoach. Mijn visie is dat zingen jouw geboorterecht is. Het is iets is wat bij je hoort en een uiting van je diepste wezen, van wie jij werkelijk bent. Niet het resultaat is het belangrijkste, maar de hele ervaring op zich. Wanneer je contact maakt met je binnenruimte, dan deel je geen resultaat maar een open ervaring en maak je verbinding. Alles in jou is muziek dat wil gehoord worden en zit te wachten op jouw liefdevolle uiting. 

-

Sarah Dekker heeft als workshoppresentator, bemiddelaar en verbindende communicatiecoach, een passie om mensen in contact te brengen met zichzelf zodat zij zich kunnen verhouden tot anderen vanuit hun kracht. Door bewuster te worden van wat er in jezelf en een ander omgaat ontstaat er wederzijds begrip, respect en belangstelling. Dit leidt tot helende gesprekken, welzijn en succesvolle samenwerking. Sarah is algemeen bekend voor het brengen van humor, warmte en haar aangename rustige benadering in haar delen van Verbindende Communicatie. 

 

In deze unieke workshop combineren wij onze ervaring en kennis om door middel van klank en interactieve oefeningen krachten in jezelf te herontdekken. NB Geen zang ervaring nodig. 

-

Dag workshop – zaterdag 21 maart 2020, van 9.30 tot 17.00 (175 p.p. incl. BTW en thee + snacks) 

Voor meer informatie, graag contact opnemen met sarah@languagethatworks.co.za  

Share This Event

bottom of page