top of page

Sat, 17 Oct

|

Aanaajaanaa

Wek je Stemkracht - Gent

We gaan samen op ontdekkingsreis en geven jou hulpmiddelen mee om bewust te worden van je eigen krachten zodat je jezelf tot steun kunt zijn. Kom in een ontspannen veilige omgeving spelenderwijs je stem herontdekken!

Inschrijving gesloten
zie andere evenementen
Wek je Stemkracht - Gent
Wek je Stemkracht - Gent

Time & Location

17 Oct 2020, 10:00 – 17:00

Aanaajaanaa, Hoogpoort 25, 9000 Gent, Belgium

About The Event

Vind jij het moeilijk om volledig vanuit jouw kracht te communiceren? Wil jij echt gehoord worden? Verlang jij naar diep contact met jezelf en anderen? 

We gaan samen op ontdekkingsreis en geven jou hulpmiddelen mee om bewust te worden van je eigen krachten zodat je jezelf tot steun kunt zijn. Leer jezelf helder en vanuit je hart uit te drukken, en te luisteren naar een ander vanuit een open niet-oordelende houding. Kom in een ontspannen veilige omgeving spelenderwijs je stem herontdekken! 

Cathy Van Houcke, drijvende kracht en bezielster achter Stemverbinding is zangeres en zang- en bewustzijnscoach. Mijn visie is dat zingen jouw geboorterecht is. Het is iets is wat bij je hoort en een uiting van je diepste wezen, van wie jij werkelijk bent. Niet het resultaat is het belangrijkste, maar de hele ervaring op zich. Wanneer je contact maakt met je binnenruimte, dan deel je geen resultaat maar een open ervaring en maak je verbinding. Alles in jou is muziek dat wil gehoord worden en zit te wachten op jouw liefdevolle uiting. 

Sarah Dekker heeft als workshoppresentator, bemiddelaar en verbindende communicatiecoach, een passie om mensen in contact te brengen met zichzelf zodat zij zich kunnen verhouden tot anderen vanuit hun kracht. Door bewuster te worden van wat er in jezelf en een ander omgaat ontstaat er wederzijds begrip, respect en belangstelling. Dit leidt tot helende gesprekken, welzijn en succesvolle samenwerking. Sarah is algemeen bekend voor het brengen van humor, warmte en haar aangename rustige benadering in haar delen van Verbindende Communicatie.   

In deze unieke workshop combineren wij onze ervaring en kennis om door middel van klank en interactieve oefeningen krachten in jezelf te herontdekken. NB Geen zang ervaring nodig. 

Dag workshop – zaterdag 17 oktober 2020, van 9.30 - start om 10:00 uur tot 17.00 (175 p.p. incl. BTW en thee + snacks) 

Voor meer informatie, graag contact opnemen met sarah@languagethatworks.co.za  

Tickets

  • 'wek je stemkracht' entree

    Ticket is inclusief thee & snacks

    €175.00
    Tax: BTW included
    Sale ended

Total

€0.00

Share This Event

bottom of page